ZW gerichte bouwgrond van 582 m² met bouwvergunning voor OB met 4 slpks !

EUR 150.000

Nieuw

Gabrielsdijk 3/3, 2490 Balen

Deze bouwgrond is rustig gelegen nabij alle faciliteiten en op 900 m van de Markt, op fietsafstand van recreatie- en natuurpark Keiheuvel, en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes Mol, Meerhout, Ham, Lommel en Leopoldsburg.

Er werd reeds een bouwvergunning afgeleverd voor een woning met 4 slaapkamers. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om een nieuwe bouwvergunning aan te vragen op maat van uw wensen.

De foto's tonen de woning zoals ze vergund werd, en hoe ze er afgewerkt zou kunnen uitzien (met uitzondering van de gevelafwerking, hiervoor werd een zichtbare gevelsteen voorzien in de bouwvergunning).

De vergunde woning heeft volgende indeling:
Via de inkomhal, met gastentoilet en vestiaireruimte, komt u in de open leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek, eethoek en een open keuken met aansluitende berging. Dankzij de 3 grote schuiframen geniet u aangenaam veel lichtinval in de leefruimte en toegang tot de tuin en het terras, en dankzij de ideale ZW oriëntatie geniet u bovendien van veel zon in de tuin en op het terras.

Verder is er een inpandige carport.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op 4 slaapkamers (waarvan één met ruimte voor een dressing), een badkamer en een apart nachttoilet.

Watertoets: P(erceel) score: A

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), verkavelingsvergunning (Vv)

Algemeen

Type
Grond
Bouwgrond
Prijs
€ 150.000
Algemene staat
goed

Terrein

Perceel opp.
582,00 m²

Comfort

Aansluiting water
Ja
Stef Wouters

Uw expert

Stef Wouters

‭+32 491 344 932‬

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons zoeken!

Bezoek inplannen? Meer info?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw straat in te vullen
Gelieve uw nummer in te vullen
Gelieve uw bus in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw postcode in te vullen
Gelieve uw plaats in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden