Bouwgrond van 2.280 m² voor open bebouwing op een commerciële toplocatie !

EUR 259.000

Koning Boudewijnlaan 16, 2250 Olen

Deze bouwgrond is gelegen op een commerciële toplocatie, op de hoek van de Koning Boudewijnlaan (Olen - Herentals) en de Industrielaan, op 500 meter van de E313, 1.500 meter van Olen centrum en 2.000 meter van Herentals centrum.

Achteraan grenst het perceel aan de straat Paradijs. Het perceel is volledig omzoomd door bomen waardoor u alle privacy geniet !

Aangezien er een bestaande woning op het perceel staat, kan u, indien u aan de voorwaarden voldoet, genieten van een aantal financiële tegemoetkomingen: verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, renteloos krediet (tot € 60.000) / rentesubsidie bij renovatie, ... .

Het perceel is gelegen in agrarisch gebied. De bestaande woning werd gebouwd voor 1962 (= vergund geacht) en geniet bijgevolg van de basisrechten voor zonevreemde woningen. Hierdoor kan u een woning bouwen van 1.000 m³ / is de bestaande woning uitbreidbaar tot 1.000 m³.

Een commerciële functie is mogelijk, in principe tot 100 m² en in ondergeschikt belang van de woonfunctie. De commercieel strategische toplocatie maakt dit aanbod dus interessant voor zelfstandigen, vrij beroepers, ... .

De woning kan afgebroken en herbouwd worden, maar ook het renoveren van de woning behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard is er steeds een vergunning vereist. Contacteer ons voor meer informatie.

EPC: 690 kWh/m²

Watertoets: niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv)

Algemeen

Type
Grond
Bouwgrond
Prijs
€ 259.000
Kadastraal inkomen
€ 694
Algemene staat
goed

Terrein

Perceel opp.
2.280,00 m²

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming
Agrarisch gebied
Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Vonnissen
Nee
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Stef Wouters

Uw expert

Stef Wouters

‭+32 491 344 932‬

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons zoeken!

Bezoek inplannen? Meer info?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw straat in te vullen
Gelieve uw nummer in te vullen
Gelieve uw bus in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw postcode in te vullen
Gelieve uw plaats in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden