Ruime woning met 4 slaapkamers, rustig en landelijk gelegen te Kerkhoven (Balen) !

EUR 277.000

Papenberg 13, 2490 Balen

Deze ruime te renoveren woning is ideaal gelegen voor mensen die volledig tot rust willen komen. De woning situeert zich vlakbij verschillende natuurparken/-gebieden zoals De Vennen en De Keiheuvel, waar u urenlang wandelplezier en andere ontspanningsmogelijkheden kan beleven.

Ook voor gezinnen met kinderen is dit een perfecte woning. De kinderen kunnen veilig spelen in het omliggende groen. Bijkomend is de kleuterschool Vennen op minder dan 20 meter van de woning gelegen.

U betreedt de woning via een inkomhal, dewelke toegang geeft tot zowel de woonkamer als een aparte ruimte dewelke dienst kan doen als extra slaapkamer, bureel, speelkamer, hobbyruimte, ... . De ruime woonkamer bestaat uit een eethoek en een zithoek en is voorzien van een openhaard.

Aan de linkerzijde van de woning is er een ruimte met aparte inkom dewelke ideaal is voor bvb. een zelfstandige activiteit (kapper, ...). Deze ruimte heeft in het verleden steeds dienst gedaan als eetkamer, aangezien deze aansluit aan de keuken. Verder is er op het gelijkvloers een kleine badkamer met een douche, dubbele wastafel en toilet.

Via de authentieke houten trap in de inkomhal betreedt u de eerste verdieping. Hier bevinden er zich 4 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, wastafel, toilet en voldoende opbergruimte.

In de tuin werd een L-vormige aanbouw opgericht. Deze beschikt over een garage, bijkeuken, leuke polyvalente ruimte met toog en open haard, en een tuinberging. Hier kan u uw gasten onthalen voor een gezellig tuinfeestje.

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

​Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website vlaanderen.be.

Watertoets: P(erceel) score: A| G(ebouw) score: A

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied met landelijk karakter (WgLk), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv)

Algemeen

Type
Woning
Huis
Prijs
€ 277.000
Bouwjaar
1962
Algemene staat
goed
Staat keuken
redelijk
Staat badkamer
redelijk

Terrein

Perceel opp.
811,00 m²

Indeling

Bruto bewoonbare opp.
255,00 m²
Kelder
Ja
Bureau
22,00 m²
Keuken
6,00 m²
Slaapkamers
4
Slaapkamer 1
18,00 m²
Slaapkamer 2
14,50 m²
Slaapkamer 3
13,00 m²
Slaapkamer 4
12,75 m²
Badkamer
7,25 m²
Toiletten
2
Woonkamers
2
Woonkamer 1
55,50 m²
Woonkamer 2
31,50 m²

Comfort

Open haard
Ja
Parking
Ja

Energie

EPC
638 kWh/m²
Elektriciteitskeuring
ja, niet conform
Stookolie
Ja
Centrale verwarming
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Vonnissen
Nee
G-score
A
P-score
A
Claudine Van Duffel

Uw expert

Claudine Van Duffel

+32 491 564 773

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons zoeken!

Bezoek inplannen? Meer info?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw straat in te vullen
Gelieve uw nummer in te vullen
Gelieve uw bus in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw postcode in te vullen
Gelieve uw plaats in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden