Lot 10 - Nieuwbouwwoning met 3 slpks en garage op wandelafstand van Balen centrum !

EUR 374.439

Nieuw

Gabrielsdijk 3/5, 2490 Balen

Woonproject Gabriëlsdijk / 1-Meilaan bestaat uit 9 zeer energiezuinige nieuwbouwwoningen en 1 bouwgrond, rustig gelegen nabij alle faciliteiten en op 900 m van de Markt, op fietsafstand van recreatie- en natuurpark Keiheuvel, en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes Mol, Meerhout, Ham, Lommel en Leopoldsburg.

Bezoek de modelwoning. Oplevering +/- juli 2023.

LOT 10:

Via de inkomhal, met gastentoilet en vestiaireruimte, komt u in de open leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek, eethoek en een open keuken, uitgerust met een vaatwasser, combi-oven, koelkast, Bora inductievuur met geïntegreerde afzuiging, spoelbak en een composieten werkblad. Aansluitend aan de leefruimte wordt er een terras aangelegd. Verder is er een berging.

Dankzij de 2 grote schuiframen geniet u aangenaam veel lichtinval in de leefruimte, en dankzij de ideale ZW oriëntatie geniet u bovendien van veel zon in de tuin en op het terras.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op 3 slaapkamers (waarvan één met ruimte voor een dressing), een badkamer (douche en dubbele wastafel), en een apart nachttoilet.

Achteraan en vooraan de woning wordt er een terras aangelegd. Naast de woning kan er optioneel en mits meerprijs een carport voorzien worden.

De kwalitatief gebouwde en volledig afgewerkte woningen (1 OB en 8 HOB) hebben bewoonbare oppervlaktes van 120 tot 171 m² en tellen 3 of 4 slaapkamers. Eén lot wordt als bouwgrond voor een OB met bouwvergunning aangeboden. De perceeloppervlaktes variëren tussen 308 en 582 m².

De woningen zijn doordacht en uiterst energiezuinig (BEN norm) gebouwd met o.a. vloerverwarming en -koeling, warmtepomp, zonnepanelen, elektrische screens aan de zonnekant, ventilatiesysteem type D, regenwaterrecuperatie, ... . Het E-peil zal maximaal E20 bedragen, waardoor u gedurende 5 jaar geniet van een vrijstelling van onroerende voorheffing.

Watertoets: P(erceel) score: A | G(ebouw) score: ONBEKEND

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), verkavelingsvergunning (Vv)

Algemeen

Type
Woning
Huis
Prijs
€ 374.439
Bouwjaar
2023
Nieuwbouw
Ja
Algemene staat
nieuw
Staat keuken
nieuw
Staat badkamer
nieuw

Terrein

Perceel opp.
407,00 m²
Terras
Ja
Oriëntatie terras
Zuidwest

Indeling

Bruto bewoonbare opp.
132,00 m²
Keuken
18,25 m²
Berging
2,25 m²
Slaapkamers
3
Slaapkamer 1
16,75 m²
Slaapkamer 2
10,75 m²
Slaapkamer 3
10,50 m²
Badkamer
7,50 m²
Toiletten
2
Woonkamer
27,50 m²

Energie

Dubbel glas
Ja
Elektriciteitskeuring
ja, conform
Zonnepanelen
Ja
Regenwaterput
Ja
Vloerverwarming
Ja
Warmtepomp
Ja
Dak geïsoleerd
Ja
Stef Wouters

Uw expert

Stef Wouters

‭+32 491 344 932‬

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons zoeken!

Bezoek inplannen? Meer info?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw straat in te vullen
Gelieve uw nummer in te vullen
Gelieve uw bus in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw postcode in te vullen
Gelieve uw plaats in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden