Ruim ingedeelde woning met 4 slpks op wandelafstand van het centrum.

EUR 239.000

In optie

Rollekens 1, 2400 Mol

Deze woning is gunstig gelegen op de grens van Mol-Achterbos en Mol-Centrum. Op wandelafstand van het station en de winkelstraten en een vlotte verbinding naar omliggende gehuchten en gemeentes.

Met zijn 240 m² bewoonbare oppervlakte, kunnen we hier spreken van een ruim ingedeelde woning. De basis en structuur zijn goed, al dienen er nog wat opfrissingswerken en energetische ingrepen te gebeuren.

Via de inkomhal, met vestiaireruimte, komt u in de voorste leefruimte alsook de achterste. De voorste kamer is een zithoek met schouw, de achterste leefruimte bestaat uit een eethoek en een zithoek grenzend aan de tuin. Dankzij de vele ramen geniet u hier aangenaam veel lichtinval. De keuken en de badkamer zijn toe aan vernieuwing. Wasplaats/berging met apart toilet.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op de 4 slaapkamers. Hier bestaat de mogelijkheid om, indien nodig, een van de kamers om te vormen tot een ruime badkamer.

De woning is op de meeste plaatsen reeds voorzien van PVC ramen met hoogrendementsglas en rolluiken. De centrale verwarming is op stookolie. De handige voorraadkelder biedt extra opbergruimte.

Aan de linkerkant van de woning is er een overdekt terras en achteraan is er een tuintje. Met de nodige snoeiwerken kan hier terug een gezellig tuintje van gemaakt worden. Garage voor 1 of 2 wagens achter elkaar met de nodige extra bergruimte.

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via vlaanderen.be .

Algemeen

Type
Woning
Huis
Prijs
€ 239.000
Bouwjaar
1964
Staat
Deels te renoveren

Terrein

Perceel opp.
511,00 m²
Tuin
Ja

Indeling

Bruto bewoonbare opp.
240,00 m²
Zolder
Ja
Kelder
Ja
Keuken
ja
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Toiletten
2

Comfort

Parking
Nee
Garage
1

Energie

EPC
716 kWh/m²
Beglazing
Dubbele beglazing
Verwarming
CV-ketel, Open haard

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
G-score
A
P-score
A
Jan Joris

Uw expert

Jan Joris

+32 491 344 931

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons zoeken!

Bezoek inplannen? Meer info?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw straat in te vullen
Gelieve uw nummer in te vullen
Gelieve uw bus in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw postcode in te vullen
Gelieve uw plaats in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden