Rustig gelegen te renoveren woning op 4.230 m² (optioneel: 2.800 m² met vijver) !

EUR 399.000

Nieuw

Meirenstraat 46, 2250 Olen

Deze te renoveren woning is rustig gelegen te Sint-Jozef-Olen, op wandel/fietsafstand van winkels, scholen, horeca en het station, en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten Geel, Herentals en Kasterlee, alsook de E313 en E34 snelwegen.

Via de inkomhal, met ruimte voor vestiaire, komt u in de leefruimte. De leefruimte kan opgedeeld worden in een zit- en een eethoek en biedt dankzij de grote ramen aangenaam veel lichtinval. Achteraan de woning is de keuken met eetruimte gelegen welke zicht heeft op de tuin en het achterliggende weiland. Verder is er beneden nog een badkamer met douche, toilet en enkele wastafel.

Op de verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 dienst heeft gedaan als keuken (kangoeroewonen). De keuken is nieuw en voorzien van gaskookplaat, oven, spoeltafel, dampkap en voldoende kastruimte. Deze keuken kan perfect naar beneden verplaatst worden. De vroegere linnenkamer is ingericht als tweede badkamer en is voorzien van een douchecabine, toilet en enkele wastafel. Een luikje in de nachthal geeft toegang tot de zolderverdieping.

De tuin en achterliggend weiland (3.430 m²) is zuidwest georiënteerd en biedt voldoende privacy en rust. Naast het weiland kan er optioneel een perceel van 2.800 m² met vijver bij aangekocht worden.

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

​Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website vlaanderen.be.

Watertoets: P(erceel) score: D | G(ebouw) score: D

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv)

Algemeen

Type
Woning
Huis
Prijs
€ 399.000
Bouwjaar
1967
Algemene staat
redelijk
Staat keuken
goed
Staat badkamer
goed

Terrein

Perceel opp.
4.230,00 m²
Tuin
Ja
Oriëntatie tuin
Zuidwest

Indeling

Bruto bewoonbare opp.
156,00 m²
Zolder
Ja
Kelder
Ja
Keuken
18,00 m²
Slaapkamers
3
Slaapkamer 1
17,00 m²
Slaapkamer 2
12,50 m²
Slaapkamer 3
9,00 m²
Badkamers
2
Badkamer 1
4,00 m²
Badkamer 2
4,00 m²
Toiletten
2
Woonkamer
42,00 m²

Energie

EPC
581 kWh/m²
Centrale verwarming
Ja
Aardgas
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Vonnissen
Nee
Maud Schoors

Uw expert

Maud Schoors

+32 491 344 934

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons zoeken!

Bezoek inplannen? Meer info?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw straat in te vullen
Gelieve uw nummer in te vullen
Gelieve uw bus in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw postcode in te vullen
Gelieve uw plaats in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden