Woning op 2.280 m² op een commerciële toplocatie !

EUR 259.000

Koning Boudewijnlaan 16, 2250 Olen

Dit pand is gelegen op een commerciële toplocatie, op de hoek van de Koning Boudewijnlaan (Olen - Herentals) en de Industrielaan, op 500 meter van de E313, 1.500 meter van Olen centrum en 2.000 meter van Herentals centrum.

Achteraan grenst het perceel aan de straat Paradijs. Het perceel is volledig omzoomd door bomen waardoor u alle privacy geniet !

De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, woonkamer, berging (momenteel badkamer) en keuken (momenteel slaapkamer). Op de verdieping bevinden er zich 2 slaapkamers, een badkamer en een ruimte voor een dressing (momenteel keuken). Verder is er een kelder. De woning dient gerenoveerd te worden. Het schrijnwerk in PVC is voorzien van dubbele beglazing.

Het perceel is gelegen in agrarisch gebied. De bestaande woning werd gebouwd voor 1962 (= vergund geacht) en geniet bijgevolg van de basisrechten voor zonevreemde woningen. Hierdoor is deze woning uitbreidbaar tot 1.000 m³. U kan ook opteren om de bestaande woning af te breken en een nieuwe woning te bouwen van maximaal 1.000 m³.

Een commerciële functie is mogelijk, in principe tot 100 m² en in ondergeschikt belang van de woonfunctie. De commercieel strategische toplocatie maakt dit aanbod dus interessant voor zelfstandigen, vrij beroepers, ... .

Uiteraard is er steeds een vergunning vereist. Contacteer ons voor meer informatie hieromtrent.

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

​Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website vlaanderen.be.

EPC: 690 kWh/m²

Stedenbouwkundige inlichtingen: geen vergunning uitgereikt (Gvg), gelegen in agrarisch gebied (Ag), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv)

Algemeen

Type
Woning
Huis
Prijs
€ 259.000
Kadastraal inkomen
€ 694
Bouwjaar
1938
Verdieping(en)
2
Algemene staat
redelijk
Staat keuken
slecht
Staat badkamer
redelijk

Terrein

Perceel opp.
2.280,00 m²
Tuin
Ja

Indeling

Bruto bewoonbare opp.
150,00 m²

Energie

EPC
690 kWh/m²
Dubbel glas
Ja
Stookolie
Ja
Centrale verwarming
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming
Agrarisch gebied
Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Vonnissen
Nee
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Downloads

Bodemattest
Stef Wouters

Uw expert

Stef Wouters

‭+32 491 344 932‬

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons zoeken!

Bezoek inplannen? Meer info?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw straat in te vullen
Gelieve uw nummer in te vullen
Gelieve uw bus in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw postcode in te vullen
Gelieve uw plaats in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden