Charmante woning met 2 slaapkamers, rustig gelegen op een perceel van 1.232 m² !

EUR 344.000

Hodonk 33, 2470 Retie

We hebben weer een gezellige woning in Retie in de aanbieding. Dit gezellige huis in hoevestijl biedt veel mogelijkheden om er jouw eigen ding van te maken. Via de inkomhal kom je meteen terecht in de woonkamer. Ze is ingedeeld in een ruime zithoek en een eetgedeelte. De eiken details en de houten vloer maken het geheel vakkundig af. ’s Avonds is het hier gezellig vertoeven.

De keuken is niet heel groot, maar heeft alles wat je nodig hebt. Je vindt er niet alleen een elektrische kookplaat, een afzuigkap en een koelkast, maar nog veel meer om je huishouden draaiende te houden. Het mooie glas-in-loodraam zorgt voor een authentieke toets.

De veranda is nog niet lang geleden geplaatst, en is zeer ruim. Je kunt er genieten van een overvloed van licht. Hier kun je nog perfect een tweede zithoek maken, of er hobbyspullen inzetten. Alles is mogelijk! Omdat de veranda dubbel glas heeft, hoef je je geen zorgen te maken dat je veel energie gaat verliezen.

De woning heeft twee slaapkamers, die buitengewoon ruim zijn. In de badkamer kun je genieten van een ontspannen avond in je ligbad. Er is ook een wastafel met meubel, dus alles is er al ingericht. In de zolder kun je perfect nog extra slaapkamers bijbouwen, mochten de twee slaapkamers te weinig zijn. Je kunt hier ook perfecte ruimtes maken voor bvb. een fitnessruimte of een kantoor.

Naast het huis bevindt zich nog een ruime dubbele carport, met een dubbele garage. Als je de parking hier niet nodig hebt, kun je de ruimte moeiteloos omtoveren tot bijvoorbeeld een werkplaats of een hobbyruimte.

In de tuin is er al een mooi terrasje aangelegd. De verschillende perkjes aan de rand van de tuin, samen met de volgroeide bomen, geven je een rustgevend gevoel wanneer je in je tuin bent. Het zicht op het dennenbos achter de tuin maakt dat gevoel van in de natuur te vertoeven helemaal af.

Samengevat: het is een echte plattelandswoning waar je je zeker en vast kunt ontspannen. De klassieke en authentieke uitstraling, samen met al het groen in de buurt, maken deze woning ideaal als gezinswoning.

EPC: 572 kWh/m²

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via vlaanderen.be.

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied met landelijk karakter (WgLk), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv)

Algemeen

Type
Woning
Huis
Prijs
€ 344.000
Kadastraal inkomen
€ 815
Bouwjaar
1944
Verdieping(en)
1
Algemene staat
goed
Staat keuken
goed
Staat badkamer
goed

Terrein

Tuin
Ja
Oriëntatie tuin
Oost
Terras
Ja
Oriëntatie terras
Oost

Indeling

Zolder
Ja
Garage/parking
34,30 m²
Keuken
13,18 m²
Berging
58,00 m²
Veranda
34,50 m²
Slaapkamers
2
Slaapkamer 1
15,95 m²
Slaapkamer 2
16,10 m²
Badkamer
5,76 m²
Toiletten
1
Woonkamer
43,70 m²

Comfort

Parking
Ja

Energie

EPC
572 kWh/m²
Centrale verwarming
Ja
Aardgas
Ja
Ward Van Genechten

Uw expert

Ward Van Genechten

+32 491 56 47 72

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons zoeken!

Bezoek inplannen? Meer info?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw straat in te vullen
Gelieve uw nummer in te vullen
Gelieve uw bus in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw postcode in te vullen
Gelieve uw plaats in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden