Te renoveren woning met 3 slpks en ZW gerichte tuin, rustig gelegen in doodlopende straat

EUR 284.000

Koulaak 22, 2200 Herentals

Deze authentieke woning ligt in een doodlopende straat, waardoor je geen last hebt van verkeer. Toch lig je heel dicht bij het centrum van Herentals. Je bent zo op de Markt, het station, de winkels, het openbaar vervoer en een school voor je kinderen. Herentals ligt bovendien op een steenworp van de grote snelwegen E313 en E34. Dat is gemakkelijk!

Via de praktische inkomhal kom je meteen in de woonkamer, die is opgedeeld in het klassieke zit- en eethoekgedeelte. Je kunt deze ruimte heel gemakkelijk omtoveren tot iets gezelligs voor jouw gezin. De keuken is nog vrij recent en is praktisch ingericht. Zo is er een gasvuur, dampkap, koelkast en oven. De ruimte heeft bovendien een groot raam aan beide zijden, waardoor je zeker voldoende licht hebt. Je kunt via de keuken gemakkelijk in de kelder geraken, waardoor je deze kunt gebruiken als opslagplaats voor voedingswaren. Naast de keuken/eetruimte vind je de badkamer met een toilet, enkele wastafel en een douche.

Boven kun je ontspannen na een lange dag werken in één van de drie ruim slaapkamers. Verder is er nog een extra linnenkamer die je eventueel kunt omvormen tot tweede badkamer. De ruime bergzolder kan je bereiken via de handige uittrekbare trap.

In de veranda kun je nog een extra zithoek maken om te ontspannen in de zon. Je hebt hier een mooi zicht op de tuin. De ruime garage heeft nog een werkhuis achteraan, waar de mogelijkheden heel breed zijn. Het aangrenzende terras is ideaal voor een barbecue of een drankje ’s avonds.

Deze woning is charmant, maar kan best gerenoveerd worden. De kamers zijn allemaal tamelijk ruim en de tuin biedt veel mogelijkheden.

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

​Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website vlaanderen.be.

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv)

Algemeen

Type
Woning
Prijs
€ 284.000
Bouwjaar
1960
Algemene staat
goed
Staat keuken
goed
Staat badkamer
redelijk

Terrein

Perceel opp.
850,00 m²
Tuin
Ja

Indeling

Bruto bewoonbare opp.
143,00 m²
Zolder
Ja
Kelder
Ja
Keuken
14,00 m²
Slaapkamers
3
Slaapkamer 1
16,00 m²
Slaapkamer 2
13,00 m²
Slaapkamer 3
12,00 m²
Badkamer
3,50 m²
Woonkamer
24,00 m²

Energie

EPC
667 kWh/m²
Centrale verwarming
Ja
Aardgas
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Vonnissen
Nee
Maud Schoors

Uw expert

Maud Schoors

+32 491 344 934

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons zoeken!

Bezoek inplannen? Meer info?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw straat in te vullen
Gelieve uw nummer in te vullen
Gelieve uw bus in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw postcode in te vullen
Gelieve uw plaats in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden