Engelandlaan 1, 2440 Geel

BLANCO ASBESTATTEST! Deze villa is gunstig, doch rustig gelegen in een residentiële omgeving op de grens van Geel en Mol in nabijheid van de Europese school. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes alsook E313 en E34.

Via de inkomhal, met gastentoilet en vestiaireruimte, komt u in de ruime L-vormige leefruimte op parket, welke opgedeeld is in een zithoek met haard en een eethoek. Dankzij de vele en grote ramen geniet u hier aangenaam veel lichtinval alsook een mooi zicht op de tuin. Aparte multifunctionele ruimte (zithoek, eethoek, leeshoek, bureau, ...). De keuken is voorzien van alle basiselementen, doch dient op termijn gerenoveerd te worden. De inpandige garage is omgevormd tot een extra ruime berging/wasplaats. Gezien deze volledig apart toegankelijk is, kan deze, mits kleine aanpassingen, tevens gebruikt worden als bureau- of praktijkruimte.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op 4 slaapkamers waarvan 2 met eigen badkamer (tevens langs de nachthal bereikbaar) en 1 met aansluitende ontspanningsruime met inbouwsauna. Een luik met uittrektrap geeft toegang tot de ruime, deels ingerichte, zolderverdieping welke extra mogelijkheden biedt.

In de onderhoudsvriendelijke tuin geniet u elk moment van de dag wel ergens zon of schaduw. Aan de woning is een gezellig overdekt terras met heaters waar u nagenoeg het hele jaar door kan genieten. Aparte dubbele garage.

In 2020 werd de riolering gescheiden en 2021 werd de zekeringkast vernieuwd. De woning werd destijds degelijk gebouwd en is steeds goed onderhouden, maar dient een opfrisbeurt te krijgen.

*** mogelijkheid tot aankoop van het aansluitende achterliggende perceel bouwgrond ***

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via energiesparen.be.

- stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag -

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv)

Algemeen

Type
Woning
Villa
Prijs
€ 498.000
Kadastraal inkomen
€ 1.854
Bouwjaar
1962
Verdieping(en)
1
Algemene staat
goed
Staat keuken
redelijk
Staat badkamer
redelijk

Terrein

Perceel opp.
1.384,00 m²
Tuin
Ja
Oriëntatie tuin
Noordwest
Terras
Ja
Oriëntatie terras
Noordwest

Indeling

Bruto bewoonbare opp.
365,00 m²

Comfort

Alarm
Ja
Open haard
Ja
Parking
Ja

Energie

EPC
365 kWh/m²
Dubbel glas
Ja
Centrale verwarming
Ja
Dak geïsoleerd
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming
Parkgebied
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Jan Joris

Uw expert

Jan Joris

+32 491 344 931

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons zoeken!

Bezoek inplannen? Meer info?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw straat in te vullen
Gelieve uw nummer in te vullen
Gelieve uw bus in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw postcode in te vullen
Gelieve uw plaats in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden