Handelsruimte met bovenliggend appartement op toplocatie in het centrum.

EUR 595.000

Lakenmakersstraat 37, 2400 Mol

Dit gebouw voor gemengd gebruik is uitermate gunstig gelegen in het bruisende handelscentrum van Mol met tal van parkeergelegenheid voor de deur en het Rondplein in de directe nabijheid. Op wandelafstand van het station en alle andere (grote) winkels.

Het gebouw bestaat uit een handelsgelijkvloers met bovenliggend appartement. Gezien de locatie biedt het gebouw tal van mogelijkheden en zijn er volgens het RUP maar liefst 5 bouwlagen toegelaten.

De handelsruimte bestaat uit een recent vernieuwd winkelgedeelte (+- 78 m²) met grote etalage en een achterliggende werkruimte, welke via de winkel zichtbaar is. De werkruimte doet momenteel dienst als bakkerij, maar is, mede gezien het daglicht, multifunctioneel. Een uitbreiding van de winkelruimte behoort hier zeker tot de mogelijkheden. Een groot deel van het gelijkvloers is onderkelderd, wat (functie)wijzigingen vereenvoudigd.

Het bovenliggend appartement (+- 112 m²) is bereikbaar via de inkomhal en kan makkelijk gescheiden worden. Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer op plankenvloer, een keuken, 2 slaapkamers en een volledig betegelde badkamer met ligbad, dubbele wastafel in meubel en een toilet. Het appartement dient her en der nog wat opgefrist/gerenoveerd te worden.

In 2021 werd het dak volledig vernieuwd en geïsoleerd.

Gezien de stopzetting van een andere gekende bakkerij in Mol-Centrum, is het verderzetten van deze zaak ongetwijfeld een opportuniteit. Zeker in combinatie met de verhuur van het appartement en met het oog op een (deel van een) toekomstig (nieuwbouw)project!

De eigenaar van dit pand is reeds 35 jaar actief als ambachtelijke bakker, waarvan 20 jaar op deze locatie. Na deze succesvolle loopbaan wil hij nu graag een nieuwe weg inslaan.

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv)

Algemeen

Type
Commercieel
Winkel
Prijs
€ 595.000
Kadastraal inkomen
€ 3.947
Algemene staat
goed

Terrein

Perceel opp.
378,00 m²
Terras
Ja
Oriëntatie terras
West

Indeling

Bruto opp.
320,00 m²
Kelder
Ja
Toonzaal
78,00 m²
Werkplaats
236,00 m²
Koelruimte
Ja
Etalage
Ja

Comfort

Air conditioning
Ja

Energie

EPC
251 kWh/m²
Dubbel glas
Ja
Centrale verwarming
Ja
Aardgas
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming
Woongebied

Downloads

EPC
Jan Joris

Uw expert

Jan Joris

+32 491 344 931

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons zoeken!

Bezoek inplannen? Meer info?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw straat in te vullen
Gelieve uw nummer in te vullen
Gelieve uw bus in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw postcode in te vullen
Gelieve uw plaats in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden