Casco handels/kantoorruimte met tal van mogelijkheden

EUR 575.000

Zandberg 79, 2260 Westerlo

Wil je graag je eigen zaak opstarten? Of ben je misschien van plan om naar een nieuwe locatie te verhuizen met jouw bedrijf? Dan is deze gloednieuwe en zeer energiezuinige bedrijfs-/winkelruimte de ideale plek om van jouw dromen werkelijkheid te maken!

Het pand ligt in een gebouw met 5 appartementen en 2 woningen. Een absoluut pluspunt voor jouw zaak: je ligt op een ideale locatie. Het gebouw ligt pal naast een kruising en de grote weg tussen Geel en Westerlo, waardoor je 100% opvalt.

Nog een pluspunt: de ruimte is volledig in te richten naar jouw smaak, want je koopt het vastgoed casco. Dit wil zeggen dat het vastgoed water- en winddicht is, maar dat de rest nog volledig moet worden afgewerkt. Dit is dus een uitgelezen kans om jouw zaak volledig persoonlijk te maken en hem in te delen zoals jij dat wilt!

Maak er bijvoorbeeld twee of meer gescheiden eenheden van om bijvoorbeeld praktijk- of consultatieruimtes te creëren. Het dak is trouwens ruim genoeg voor een mooi aantal zonnepanelen.

De grote etalage is in totaliteit maar liefst 20 meter lang. Ideaal dus voor een stijlvolle boetiek. Jouw zaak is gegarandeerd duidelijk zichtbaar vanop de straat. Of wil je er misschien een IT-bedrijf, advocatenkantoor, fitnessruimte of iets anders van maken? De grote ramen zorgen voor voldoende lichtinval, waardoor je werknemers of klanten steeds een gevoel van ruimte ervaren.

Als je overtuigd bent van de charmes van dit pand, is het bedoeling dat je ook de 7 bijhorende parkeerplaatsen en de privékelder voor € 70.000 en € 15.000 aankoopt. Het is een evidentie voor een zakenpand om je klanten te kunnen ontvangen en om extra ruimte voor winkelproducten of andere spullen te hebben.

Neem zeker contact met ons op als je meer informatie wilt!

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv)

Algemeen

Type
Commercieel
Winkel
Prijs
€ 575.000
Nieuwbouw
Ja
Algemene staat
nieuw

Terrein

Perceel opp.
364,00 m²
Terras
Ja

Indeling

Bruto opp.
364,00 m²

Energie

Dubbel glas
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Vonnissen
Nee
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Jan Joris

Uw expert

Jan Joris

+32 491 344 931

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons zoeken!

Bezoek inplannen? Meer info?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw straat in te vullen
Gelieve uw nummer in te vullen
Gelieve uw bus in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw postcode in te vullen
Gelieve uw plaats in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden