Ruim luxueus app met 2 slpks in het centrum

EUR 1.500 p/m

Diestseweg 11 D/5, 2440 Geel

Bezoek aanvragen

Dit appartement is zeer gunstig gelegen in het centrum van Geel, op wandelafstand van de Markt, de winkelstraten en openbaar vervoer. Het openbaar vervoer is vlot toegankelijk.

Via de inkomhal, met ingebouwde vestiaireruimte en gastentoilet, betreed je de leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek met TV-meubel en gashaard, een eethoek en een moderne open keuken. Deze laatste is voorzien van een inductievuur met geïntegreerde afzuigkap, koelkast, combi-oven, vaatwasser, composieten werkblad, voldoende kastruimte en een aangebouwde ontbijttafel. Vanuit de leefruimte geniet je een mooi zicht op het achterliggende groen. Het terras is zuidwestelijk georiënteerd en biedt voldoende privacy.

De nachthal geeft uit op 2 slaapkamers en de badkamer. De masterbedroom is voorzien van inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een ruime douche, dubbele wastafel in meubel en ingebouwde kasten. Aparte berging met handige inbouwkasten voor o.a. wasmachine en droogkast.

Het appartement is luxueus afgewerkt en o.a. voorzien van screens, domotica, zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatiesysteem type D, alarmsysteem, plafondhoge deuren met magnetische sloten, vliegenramen, ... .

Op het gelijkvloers is er een inpandige autostaanplaats en in de kelder is er een ruime kelderberging. Er is in de kelder ook een gemeenschappelijke fietsenberging met laadpunten welke je makkelijk via de speciaal voorziene fietslift kan bereiken.

huurprijs: € 1.500/maand INCLUSIEF gemeenschappelijke kosten | beurtrol voor het poetsen van de hal | onmiddellijk beschikbaar

Algemeen

Type
Appartement
Appartement
Prijs
€ 1.500 per maand
Bouwjaar
2023
Staat
Uitstekend

Terrein

Terras
Ja

Indeling

Kelder
Ja
Keuken
ja
Slaapkamers
2
Badkamers
1

Comfort

Alarm
Ja
Lift
Ja
Aansluiting riolering
Ja
Aansluiting water
Ja
Parking
1
Garage
Nee

Energie

EPC
29 kWh/m²
E-peil
E19
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming
Zonnepanelen
Ja
Aardgas
Ja
Jan Joris

Uw expert

Jan Joris

+32 14 756 756

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons zoeken!

Bezoek inplannen? Meer info?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw straat in te vullen
Gelieve uw nummer in te vullen
Gelieve uw bus in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw postcode in te vullen
Gelieve uw plaats in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden