4 nieuwbouwwoningen op een rustige locatie in Balen centrum !

4 nieuwbouwwoningen op een rustige locatie in Balen centrum !

Vredelaan, 2490 Balen


De Vredelaan is een rustige straat gelegen in het centrum van Balen, op wandel - en fietsafstand van de markt, winkels, scholen, station, ... .

De percelen meten tussen de 330 en 356 m², genieten een ideale zuidwest oriëntatie, en zijn volledig aangelegd (terras, oprit, tuin, ...).

Het betreft 2 halfopen nieuwbouwwoningen in pastoriestijl en 2 halfopen moderne nieuwbouwwoningen met oppervlaktes tussen 160 en 196 m². De linkse pastoriewoning is volledig afgewerkt en zelfs instapklaar gemaakt (incl. schilderwerken, verlichting en raamdecoratie - de meubels zijn niet inbegrepen), terwijl de rechtse pastoriewoning casco wordt aangeboden (afwerking mogelijk in samenspraak). De moderne woningen zijn tevens instapklaar (incl. schilderwerken en verlichting).

De kwalitatief gebouwde woningen zijn ingedeeld met een inkomhal, eethoek, zithoek, open keuken, berging / wasplaats, gastentoilet, nachthal, 3 slaapkamers, badkamer en nachttoilet. In de pastoriewoningen kan een 4de slaapkamer voorzien worden.

Het betreft energiezuinige (max. E40) woningen met vloerverwarming, ventilatiesysteem type D, zonnepanelen en regenwaterrecuperatie.

De foto's met afgewerkt interieur en het virtueel bezoek zijn van Vredelaan 16 bus A (reeds verkocht).

UITVERKOCHT - Nieuwbouwproject met 8 appartementen met 2 of 3 slpks te OLV Olen !

UITVERKOCHT - Nieuwbouwproject met 8 appartementen met 2 of 3 slpks te OLV Olen !

Oevelseweg 51, 2250 Olen


Dit kleinschalig project bestaat uit 8 appartementen, 4 garages en 7 autostaanplaatsen, gelegen in het centrum van Onze-Lieve-Vrouw Olen, op wandel - / fietsafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen, station, ..., en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes Geel, Westerlo, Herentals en Kasterlee, alsook de E313 en de E34.

De kwalitatief gebouwde en volledig afgewerkte instapklare appartementen zijn ingedeeld met een woonkamer, volledig uitgeruste open keuken, berging / wasplaats, apart toilet, nachthal, 2 of 3 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en terras.

Het betreft energiezuinige appartementen met vloerverwarming op aardgas, ventilatiesysteem type C+ en regenwaterrecuperatie.

UITVERKOCHT - Nova Domus Mol

UITVERKOCHT - Nova Domus Mol

Sint-Pieterstraat 36, 2400 Mol


Nova Domus is een nieuw prestige project van 15 exclusieve luxe appartementen gelegen in Mol centrum.

Met zijn gedurfde architectuur, strakke lijnen en rijkelijke materiaalkeuzes springt dit state-of-the-art project overal bovenuit.

Nova Domus staat voor de grootste luxe appartementen van Mol met oppervlaktes tot maar liefst 180m2 en zon-georiënteerde leef terrassen tot 80m2. De terrassen zijn minstens 3m diep en hebben ingewerkte ramen.

Hoge plafonds (tot 3m), veel lichtinval en ongezien hoge budgetten voor afwerking zullen de meest kritische kopers kunnen bekoren.

Dit exclusief prestige project zijn de allereerste high-end luxe appartementen in Mol centrum.

Zelf ambitie of in het bezit van een projectgrond?

Projectbegeleiding