Residentie Zwanenberg

Residentie Zwanenberg

Zwanenberg 10, 2200 Herentals


Dit kleinschalig project bestaat uit slechts 2 energiezuinige appartementen en is rustig gelegen in het centrum van Herentals, op wandel - / fietsafstand van alle faciliteiten (winkels, openbaar vervoer, scholen, station, ...,), en met een vlotte verbinding naar de Ring, de omliggende gemeentes, alsook de E313 en de E34.

De kwalitatief gebouwde en volledig afgewerkte appartementen zijn ruim (110 m² en 144 m²) ingedeeld en tellen 3 slaapkamers. De tuin en terrassen, hebben een ideale zuidwest oriëntatie. Voor elk appartement is er een autostaanplaats voorzien, en er is een gemeenschappelijke fietsen- en vuilnisberging aanwezig.

De afwerking van uw appartement kiest u zelf. Via ruime stelposten en een selectie van aangeduide leveranciers, kiest u wat u wenst... . Zo creëert u uw eigen thuis !

Het betreft energiezuinige appartementen (BEN norm) met vloerverwarming op aardgas, ventilatiesysteem type D, zonnepanelen en regenwaterrecuperatie. Het E-peil zal maximaal E20 bedragen (5 jaar vrijstelling van onroerende voorheffing).

Residentie Steegsehoek

Residentie Steegsehoek

Steegstraat 71, 2490 Balen


Dit kleinschalig project bestaat uit 10 luxueuze BEN-appartementen, gebouwd met kwalitatieve materialen, afgewerkt met oog voor detail en zo luchtig en licht mogelijk ingedeeld. Alle appartementen beschikken over een eigen terras en/of tuin.

De appartementen zin doordacht en uiterst energiezuinig gebouwd met oa vloerverwarming en -koeling via geothermische warmtepomp, screens aan de zonnekant, ventilatiesysteem type D, ... .

De afwerking van je appartement kies je zelf. Via ruime stelposten en een selectie van aangeduide leveranciers, kies je wat je wenst... en creëert je zo jouw eigen thuis!

Residentie Steegsehoek is gunstig gelegen vlak bij het centrum van Balen op wandelafstand van de supermarkt en tal van winkels en met een vlotte verbinding naar omliggende gehuchten en gemeenten.

Rustig gelegen bouwgronden voor OB !

Rustig gelegen bouwgronden voor OB !

Kerkhofstraat 69, 2490 Balen


Laatste perceel !

Rustig gelegen nabij de dorpskern van Olmen (Balen), op wandel - / fietsafstand van lokale winkels, school, openbaar vervoer, ... .

Het betreft 3 mooie bouwgronden (lot 1: 713 m² | lot 2: 807 m² | lot 3: 851 m²) met een breedte van +/- 20 meter, geschikt voor ruime vrijstaande ééngezinswoningen met een voorgevelbreedte van 14 meter (11 meter voor lot 1).

Geen bouwverplichting.

* bouwdiepte: max. 17 m
* bijgebouwen: max. 10%
* garage in zijtuin toegestaan

De percelen zijn oost georiënteerd.

Residentie Harmonie

Residentie Harmonie

Kaaistraat 17, 8400 Oostende


Residentie HARMONIE bestaat uit 14 appartementen en 8 autostaanplaatsen en is gelegen in het commerciële centrum van Oostende op een vierhonderdtal meter van het strand en de kaaien.

Het project ligt op enkele passen van de Groentemarkt en in de nabijheid van Het Wapenplein , de “Mercator“ en de Petrus en Paulus kerk

Residentie HARMONIE is een standingvol appartementsgebouw met een tijdloze architectuur . Er wordt gebruik gemaakt van duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen en men besteedt veel aandacht aan kwaliteit, veiligheid en energieverbruik (zonnepanelen).

Voor de ontwikkelaar betekent Residentie HARMONIE een appartementsgebouw waar economie, energie en leefbaarheid (woongenot) in harmonie samen gaan.

UITVERKOCHT - 4 nieuwbouwwoningen op een rustige locatie in Balen centrum !

UITVERKOCHT - 4 nieuwbouwwoningen op een rustige locatie in Balen centrum !

Vredelaan, 2490 Balen


De Vredelaan is een rustige straat gelegen in het centrum van Balen, op wandel - en fietsafstand van de markt, winkels, scholen, station, ... .

De percelen meten tussen de 330 en 356 m², genieten een ideale zuidwest oriëntatie, en zijn volledig aangelegd (terras, oprit, tuin, ...).

Het betreft 2 halfopen nieuwbouwwoningen in pastoriestijl en 2 halfopen moderne nieuwbouwwoningen met oppervlaktes tussen 160 en 196 m². De linkse pastoriewoning is volledig afgewerkt en zelfs instapklaar gemaakt (incl. schilderwerken, verlichting en raamdecoratie - de meubels zijn niet inbegrepen), terwijl de rechtse pastoriewoning casco wordt aangeboden (afwerking mogelijk in samenspraak). De moderne woningen zijn tevens instapklaar (incl. schilderwerken en verlichting).

UITVERKOCHT - Nieuwbouwproject met 8 appartementen met 2 of 3 slpks te OLV Olen !

UITVERKOCHT - Nieuwbouwproject met 8 appartementen met 2 of 3 slpks te OLV Olen !

Oevelseweg 51, 2250 Olen


Dit kleinschalig project bestaat uit 8 appartementen, 4 garages en 7 autostaanplaatsen, gelegen in het centrum van Onze-Lieve-Vrouw Olen, op wandel - / fietsafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen, station, ..., en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes Geel, Westerlo, Herentals en Kasterlee, alsook de E313 en de E34.

De kwalitatief gebouwde en volledig afgewerkte instapklare appartementen zijn ingedeeld met een woonkamer, volledig uitgeruste open keuken, berging / wasplaats, apart toilet, nachthal, 2 of 3 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en terras.

Het betreft energiezuinige appartementen met vloerverwarming op aardgas, ventilatiesysteem type C+ en regenwaterrecuperatie.

UITVERKOCHT - Nova Domus Mol

UITVERKOCHT - Nova Domus Mol

Sint-Pieterstraat 36, 2400 Mol


Nova Domus is een nieuw prestige project van 15 exclusieve luxe appartementen gelegen in Mol centrum.

Met zijn gedurfde architectuur, strakke lijnen en rijkelijke materiaalkeuzes springt dit state-of-the-art project overal bovenuit.

Nova Domus staat voor de grootste luxe appartementen van Mol met oppervlaktes tot maar liefst 180m2 en zon-georiënteerde leef terrassen tot 80m2. De terrassen zijn minstens 3m diep en hebben ingewerkte ramen.

Hoge plafonds (tot 3m), veel lichtinval en ongezien hoge budgetten voor afwerking zullen de meest kritische kopers kunnen bekoren.

Dit exclusief prestige project zijn de allereerste high-end luxe appartementen in Mol centrum.

Zelf ambitie of in het bezit van een projectgrond?

Projectbegeleiding