Trotse eigenaar van projectgrond? Je wil het maximum uit je investering halen en kan raad van een expert gebruiken? We zijn al onderweg!

Projectbegeleiding met een plus

De vastgoedexperten van Verlinden Vastgoedgroep staan al jarenlang met beide voeten in de sector. Hierdoor begrijpen we volledig wat de eindgebruiker verwacht, en wat hij liever vermijdt. Onmisbare kennis om jouw bouwproject op punt te stellen.

Wij ondersteunen je doorheen de volledige voorontwikkeling: van het overleg met de architect, over het onderhandelen met de gemeente, tot het selecteren van de gevelmaterialen.

De aannemer / promotor koopt een compleet ontwikkeld project en kan zich 100% focussen op de piekfijne realisatie. Reken op een eindresultaat dat tot in de puntjes in orde is en jou bijgevolg extra veel profijt oplevert !

Volumestudie

Volumestudie

We schuiven aan tafel met de architect voor een grondige volumestudie. Hoe halen we het maximum uit jouw perceel? Hoe komt de oppervlakte volledig tot zijn recht? We denken groots, maar realistisch en leggen de fundamenten voor een succesvol vastgoedproject. 

Ruimtelijke ordening

Ruimtelijke ordening

We stappen naar de dienst ruimtelijke ordening om jouw project voor te stellen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de vastgoedsector kennen we perfect onze weg doorheen het kluwen van regels en wetgeving. 

Bepalen typologieën

Bepalen typologieën

Op basis van de locatie en de ambitie van het project zetten we onze schouders onder de verdere uitwerking. Van de oriëntatie tot de afwerkingselementen: ieder detail wordt uitvoerig overwogen en besproken.

Haalbaarheidsstudie

Haalbaarheidsstudie

Alle mogelijkheden zijn van A tot Z bestudeerd. Dan is het tijd voor het harde cijferwerk en wordt de bouwkost van het project berekend. We blikken ook vooruit en leggen de verkoopprijzen per m² vast, zodat je een glashelder beeld krijgt van de te realiseren grondwaarde.

Verkoop ontwikkelde site

Verkoop ontwikkelde site

De knopen zijn doorgehakt, het uitgewerkte dossier ligt klaar. Nu rest er ons nog één ding: een promotor vinden wiens visie perfect aansluit bij het project. De zoektocht verloopt discreet, maar doelgericht.  

Verlinden Vastgoedgroep engageert zich voor de begeleiding van jouw project. Een doordacht en geoptimaliseerd bouwproject, dat verkoopt zichzelf! 

Projectadvies van ervaren vastgoedexperten?

CONTACTEER ONS