UITVERKOCHT - Residentie Zwanenberg

Herentals

Zwanenberg 10, 2200 Herentals

Dit kleinschalig project bestaat uit slechts 2 energiezuinige appartementen en is rustig gelegen in het centrum van Herentals, op wandel - / fietsafstand van alle faciliteiten (winkels, openbaar vervoer, scholen, station, ...,), en met een vlotte verbinding naar de Ring, de omliggende gemeentes, alsook de E313 en de E34.

De kwalitatief gebouwde en volledig afgewerkte appartementen zijn ruim (110 m² en 144 m²) ingedeeld en tellen 3 slaapkamers. De tuin en terrassen, hebben een ideale zuidwest oriëntatie. Voor elk appartement is er een autostaanplaats voorzien, en er is een gemeenschappelijke fietsen- en vuilnisberging aanwezig.

De afwerking van uw appartement kiest u zelf. Via ruime stelposten en een selectie van aangeduide leveranciers, kiest u wat u wenst... . Zo creëert u uw eigen thuis !

Het betreft energiezuinige appartementen (BEN norm) met vloerverwarming op aardgas, ventilatiesysteem type D, zonnepanelen en regenwaterrecuperatie. Het E-peil zal maximaal E20 bedragen (5 jaar vrijstelling van onroerende voorheffing).

UITVERKOCHT - Residentie Zwanenberg

Gelijkvloers
Gelijkvloers Slpk. Opp. Tuin Terras Prijs
Gelijkvloers appartement met 3 slpks en tuin, rustig gelegen in het centrum van Herentals ! 3 110 m² 152 m² 16 m² Verkocht
Verdieping 1
Verdieping 1 Slpk. Opp. Tuin Terras Prijs
Ruim (144 m²) duplex appartement met 3 slpks, rustig gelegen in het centrum van Herentals ! 3 144 m² 99 m² 18 m² Verkocht
Stef Wouters

Uw expert

Stef Wouters

‭+32 491 344 932‬

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons zoeken!

Bezoek inplannen? Meer info?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw straat in te vullen
Gelieve uw nummer in te vullen
Gelieve uw bus in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw postcode in te vullen
Gelieve uw plaats in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden