Prachtig en zeer ruim gelijkvloers appartement met een mooie tuin in het centrum van Mol.

EUR 298.000

In optie

Rozenberg 155/1, 2400 Mol

Dit appartement is gunstig gelegen op de Rozenberg, in de directe nabijheid van het shoppingpark en op wandelafstand van de winkelstraten, het station, het ziekenhuis, openbaar vervoer, ... . Vlotte verbinding naar omliggende gehuchten en gemeenten.

Via de inkomhal, kom je in de eerste leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek en een eethoek. De plankenvloer geeft de ruimte een extra warm cachet. Dankzij de hoge plafonds en de vele ramen vooraan, geniet u hier aangenaam veel ruimtegevoel en lichtinval. De keuken is apart, maar toch behoud je door het raam met de leefruimte het contact alsook een mooi zicht op het overdekte terras en de aansluitende tuin. De keuken is voorzien van een koelkast, elektrische kookplaat, afzuigkap, dubbele spoeltafel, betegeld aanrecht, voldoende kastruimte en een ontbijt-/eethoek. Het appartement beschikt over een tweede leefruimte welke momenteel dienst doet als extra zithoek en bureauruimte. Dankzij een lichtstraat geniet u ook hier aangenaam veel lichtinval.

De nachthal, met inbouwkasten, geeft uit op de 2 ruime slaapkamers, waarvan een met eigen wastafel in meubel, en de deels betegelde badkamer voorzien van een ligbad, dubbele wastafel in meubel en een extra toilet. De ruime droge kelder fungeert perfect als extra opbergruimte.

De mooi aangelegde tuin is volledig afgesloten en biedt een ideale zonoriëntatie en voldoende privacy. Er is een overdekt terras, een tuinhuis en een achteringang welke uitgeeft op het Charles Coolspad. Extra handig om met de fiets te vertrekken/thuiskomen en om bv vuilbakken buiten te zetten.

In 2000 onderging het appartement een totaalrenovatie (vloeren, verwarming, elektriciteit, keuken, badkamer, bepleistering, ...) en in 2021 de ramen achteraan, schilderwerken, CV-ketel, ...). Het appartement is steeds goed onderhouden en mede door zijn energiezuinigheid nagenoeg instapklaar.

Ben jij op zoek naar een zeer ruim appartement met overdekt terras en tuin waar je toch het gevoel hebt in een huis te wonen? Dan is dit ongetwijfeld iets voor jou!

Algemeen

Type
Appartement
Appartement
Prijs
€ 298.000
Staat
Normaal

Terrein

Tuin
318,00 m²
Oriëntatie tuin
West
Terras
Ja

Indeling

Bruto bewoonbare opp.
172,00 m²
Kelder
Ja
Keuken
ja
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Toiletten
1

Comfort

Lift
Nee
Parking
Nee
Garage
Nee

Energie

EPC
178 kWh/m²
Beglazing
Dubbele beglazing
Verwarming
CV-ketel
Aardgas
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Jan Joris

Uw expert

Jan Joris

+32 491 344 931

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons zoeken!

Bezoek inplannen? Meer info?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw straat in te vullen
Gelieve uw nummer in te vullen
Gelieve uw bus in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw postcode in te vullen
Gelieve uw plaats in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden