Nagenoeg perfect onderhouden ruim ingedeelde woning op een mooi perceel van 8 are.

EUR 495.000

Romboutsstraat 12, 2480 Dessel

Deze woning is gunstig en rustig gelegen in een kindvriendelijke verkaveling in het Witgoor. Lokale handelszaken op fietsafstand en een vlotte verbinding naar omliggende gemeenten alsook E34 en Nederland.

Via de inkomhal, met vestiaireruimte en gastentoilet, komt u in de leefruimte welke opgedeeld is in een gezellige zithoek met gashaard en een eethoek. Dankzij de grote ramen geniet u hier overal aangenaam veel lichtinval. Het ruime overdekte terras bereikt u langs de eetkamer alsook de keuken en biedt een grote periode van het jaar een mooie uitbreiding van de leefruimte. De leefkeuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, spoeltafel, natuurstenen werkbladen, voldoende kastruimte en een ontbijt/eethoek.

De nachthal geeft uit op de 3 slaapkamers en een badkamer (2013) welke een dubbele wastafel in een meubel met extra kastruimte, een douchecel en een extra toilet omvat. Verder is er nog een ruime wasplaats met praktische inbouwkasten en een spoetafel. Uiteraard fungeert deze ruimte ook als extra opbergruimte.

In 2011 werd de verdieping ingericht als een volwaardig appartement. Er is een ruime leefruimte met een open keuken welke voorzien is van een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, heteluchtoven, spoeltafel en een betegeld aanrecht. De nachthal, met apart toilet, geeft toegang tot de slaapkamer, de dressing en de badkamer welke een douche en een dubbele wastafel in meubel omvat. De rest van de verdieping is zolder en doet dus dienst als opbergruimte. Co-housen is perfect mogelijk, maar ook voor kinderen is het zalig om hun eigen verdieping te hebben.

De woning beschikt over een ruime kelder, kruipkelder en een garage met geautomatiseerde sectionaalpoort.

In de volledig afgesloten en onderhoudsvriendelijke tuin is het dankzij de noordwestelijke oriëntatie heerlijk vertoeven. Er is een overdekt en een open terras. Er is tevens voldoende privacy.

De woning is altijd zeer goed onderhouden en de laatste jaren werden er o.a. investeringen gedaan om het energetische aspect van de woning op punt te stellen (2012: brander CV op gas, 2019: zonnepanelen, 2022: ramen + elektrische rolluiken, 2023: airco met warmtepomp in leefruimte).

Ben je op zoek naar een goed onderhouden en ruim ingedeelde woning op een rustige locatie in het Witgoor? Dan is deze woning ongetwijfeld een bezoekje waard!

Algemeen

Type
Woning
Huis
Prijs
€ 495.000
Kadastraal inkomen
€ 892
Bouwjaar
1985
Staat
Instapklaar

Terrein

Perceel opp.
801,00 m²
Tuin
Ja
Oriëntatie tuin
Noordwest

Indeling

Bruto bewoonbare opp.
272,00 m²
Kelder
Ja
Keuken
ja
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Toiletten
3

Comfort

Parking
2
Garage
Ja

Energie

EPC
139 kWh/m²
Beglazing
Dubbele beglazing
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
CV-ketel, Gas

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score
C
P-score
D

Downloads

Asbestattest
Jan Joris

Uw expert

Jan Joris

+32 491 344 931

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons zoeken!

Bezoek inplannen? Meer info?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw straat in te vullen
Gelieve uw nummer in te vullen
Gelieve uw bus in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw postcode in te vullen
Gelieve uw plaats in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden