Charmante woning op een mooi perceel van 14 are in Mol-Wezel.

EUR 380.000

Balen-Neetlaan 30, 2400 Mol

Deze woning is centraal en gunstig gelegen te Mol-Wezel en geniet een vlotte verbinding naar de Zuiderring alsook omliggende gehuchten en gemeenten. In de nabije omgeving is er o.a. een schooltje en zijn er een aantal lokale (buurt)winkels.

Via de inkomhal, met vestiaireruimte, kom je in de gezellige woonkamer welke opgedeeld is in een zithoek met inbouwhaard, een eethoek en een half open keuken. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, vaatwasser, spoeltafel, betegeld aanrecht, voldoende kastruimte en een ontbijthoekje. Achter de keuken is er een aparte ruimte welke voor meer meerdere doeleinden kan gebruikt worden: extra zithoek (momenteel), bureau, speelkamer, slaapkamer, … . De verwarmde tuinkamer is een fijne extra ruimte en biedt een mooi zicht op de tuin. Verder is er gelijkvloers nog een ruime wasplaats/berging met daglicht en een extra buitendeur.

De verdieping bereik je via de gerenoveerde en automatische verlichte trap. De nachthal geeft uit op de 3 slaapkamers en een volledig betegelde badkamer met ligbad en een wastafel in meubel. Droog en bruikbaar keldertje.

De woning is altijd goed onderhouden en recentelijk nog voorzien van 10 zonnepanelen en een Verisure alarmsysteem met camerabewaking. De elektrische installatie wordt nog up-to-date gebracht en het asbest aan de zijkanten van de nokken wordt nog verwijderd. Dit maakt dat de woning nagenoeg instapklaar is.

De westelijk georiënteerde tuin is tevens een grote troef van de woning. Deze voorziet in een terras, een prieeltje en een bijgebouw bestaande uit een garage en extra opbergruimte. Dit dak dient op termijn wel vervangen te worden (asbest golfplaten). Dankzij de grote en brede tuin heb je hier ook heel wat mogelijkheden (speeltuigen, dieren, extra parkeergelegenheid, moestuin, …).

Ben jij op zoek naar een gezellige, charmante en instapklare woning op een mooi perceel in Wezel? Dan is deze woning mogelijk iets voor jou!

Algemeen

Type
Woning
Huis
Prijs
€ 380.000
Kadastraal inkomen
€ 733
Staat
Normaal

Terrein

Perceel opp.
1.418,00 m²
Tuin
Ja
Oriëntatie tuin
West

Indeling

Bruto bewoonbare opp.
222,00 m²
Zolder
Ja
Kelder
Ja
Keuken
ja
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Toiletten
1

Comfort

Alarm
Ja
Parking
1
Garage
Nee

Energie

EPC
499 kWh/m²
Beglazing
Dubbele beglazing
Isolatie
Dakisolatie
Verwarming
CV-ketel, Open haard
Zonnepanelen
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
G-score
A
P-score
A

Downloads

EPC
Jan Joris

Uw expert

Jan Joris

+32 491 344 931

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons zoeken!

Bezoek inplannen? Meer info?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw straat in te vullen
Gelieve uw nummer in te vullen
Gelieve uw bus in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw postcode in te vullen
Gelieve uw plaats in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden