Münchenlaan 8, 2400 Mol

Deze villa is gunstig en residentieel gelegen in een groene omgeving in de Europawijk, op de grens van Mol en Geel. Vlotte verbinding naar zowel het centrum van Mol als dat van Geel alsook E313 en E34.

Via de inkomhal, met gastentoilet en vestiaireruimte, kom je in de leefruimte welke ingedeeld is in een zit- en een eethoek. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval, de hoge plafonds voor veel ruimtegevoel en de gashaard voor sfeer en gezelligheid. De keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, microgolfoven, vaatwasser, spoeltafel, natuurstenen werkbladen en spatwanden, voldoende kastruimte en een werk-/eeteiland. Aansluitende koele berging. Zowel vanuit de leefruimte als vanuit de keuken heb je een prachtig zicht op de tuin, het zwembad en het achterliggende (blijvende) groen.

De nachthal geeft uit op de 3 slaapkamers en de volledig betegelde badkamer met ligbad, inloopdouche (2022) en dubbele wastafel in meubel. Verder is er nog een extra toilet en een handige berging. Deels betegelde wasplaats met brander CV op aardgas. De garage is ruim ingedeeld en biedt, mede dankzij de inbouwkasten, extra bergruimte.

Een vaste trap geeft toegang tot de verdieping welke bestaat uit een afgewerkt gedeelte en 2 stukken bergzolder. Het afgewerkte gedeelte bestaat uit een multifunctionele ruimte (slaapkamer/hoybbyruimte/speelkamer/bureau/wellness, …) met airco, een infraroodsauna, inbouwkasten en een aparte badkamer met wastafel in meubel en een extra toilet. De verdieping is dus zelfs ideaal om te cohousen of voor gasten.

De tuin is mooi groen aangelegd en recent (2022) werd er een zwembad geïnstalleerd en werd het poolhouse, waar de installatie zich bevindt, gerenoveerd. Ook hier geniet je nog extra opbergruimte. Er werd ook een Renson-terrasoverkapping op maat (1 paal ipv 4) gemaakt met inbouwverlichting en een heater, wat zorgt voor lange, zalige momenten buiten.

De woning is energiezuinig (ventilatiesysteem, zonnepanelen, voldoende isolatie, …) gebouwd met kwalitatieve materialen en is nagenoeg perfect onderhouden.

Ben je op zoek naar een gelijkvloers woning met extra mogelijkheden op de verdieping in een rustige en residentiële omgeving op een mooi perceel van 12 are met blijvend achterliggend groen? Dan is deze woning ongetwijfeld een bezoek waard!

Algemeen

Type
Woning
Huis
Prijs
€ 835.000
Kadastraal inkomen
€ 1.637
Bouwjaar
2008
Staat
Normaal

Terrein

Perceel opp.
1.200,00 m²
Tuin
Ja
Oriëntatie tuin
Zuidoost

Indeling

Bruto bewoonbare opp.
378,00 m²
Keuken
23,70 m²
Slaapkamers
4
Slaapkamer 1
19,96 m²
Slaapkamer 2
13,44 m²
Slaapkamer 3
13,44 m²
Slaapkamer 4
25,00 m²
Badkamers
2
Toiletten
3
Woonkamer
49,70 m²

Comfort

Parking
2
Garage
1

Energie

EPC
131 kWh/m²

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming
Parkgebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score
B
P-score
B

Downloads

EPC
Jan Joris

Uw expert

Jan Joris

+32 491 344 931

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons zoeken!

Bezoek inplannen? Meer info?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw straat in te vullen
Gelieve uw nummer in te vullen
Gelieve uw bus in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw postcode in te vullen
Gelieve uw plaats in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden