Zeer ruim ingedeelde villa op een rustige en residentiële locatie.

EUR 588.000

Leeuwerikheide 128, 2490 Balen

Deze villa is uitermate rustig gelegen in een mooie, groene residentiële omgeving. Toch geniet deze woning een vlotte bereikbaarheid naar de omliggende gehuchten, gemeenten en de Zuiderring. Het centrum van Balen, lokale winkels en scholen zijn makkelijk met de fiets bereikbaar.

Via de inkomhal, met vestiaireruimte, komt u in de zeer ruime (88 m²) leefruimte die opgedeeld is in een zithoek en een eethoek. Uiteraard is hier nog makkelijk een bureauruimte, speelhoek, ... te creëren. Dankzij de vele ramen zowel aan de voor- als achterkant geniet u aangenaam veel lichtinval, de houten parketvloer en de haard zorgen dan weer voor extra warmte en gezelligheid. De leefkeuken bestaat enerzijds uit een keuken welke voorzien is van een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser natuurstenen werkbladen en voldoende kastruimte en anderzijds een ruime ontbijt-/eethoek, welke tevens van een inbouwhaard voorzien is. In de volledig glazen tuinkamer geniet u een grote tijd van het jaar en heb je tevens een mooi zicht op de tuin en het achterliggende groen. Beneden is er verder nog een achterinkom met vestiairekasten en toilet en een betegelde wasplaats/berging met douchecel. Grote dubbele inpandige garage.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op de 4 zeer ruime slaapkamers. De masterbedroom is voorzien van een dressing en komt tevens rechtstreeks uit in de badkamer, welke voorzien is van een ligbad, douche en een dubbele wastafel in meubel met extra kastruimte. Apart toilet. Een vaste trap geeft toegang tot de grotendeels ingerichte zolderverdieping. Hier zijn er nog 2 extra slaapkamers (met centrale verwarming) en een extra opbergruimte.

In de zuidoostelijk georiënteerde tuin is het heerlijk vertoeven op het ruimte terras. U geniet er van alle rust en een mooi zicht op het achterliggende (blijvende) bos. Het (niet-vergunde) bijgebouw biedt extra opbergruimte en mogelijkheden.

De woning is zeer degelijk gebouwd en is altijd goed onderhouden. Mits een aantal opfrissingswerken kan u ruim wonen in een groene residentiële omgeving.

-- stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag --

Algemeen

Type
Woning
Villa
Prijs
€ 588.000
Bouwjaar
1970
Staat
Normaal

Terrein

Perceel opp.
1.823,00 m²
Tuin
Ja
Oriëntatie tuin
Zuidoost

Indeling

Bruto bewoonbare opp.
457,00 m²
Zolder
Ja
Keuken
19,50 m²
Berging
7,00 m²
Veranda
ja
Slaapkamers
6
Badkamers
1
Toiletten
2
Woonkamer
88,00 m²

Comfort

Parking
4
Garage
2

Energie

EPC
244 kWh/m²
Beglazing
Dubbele beglazing
Isolatie
Dakisolatie
Muurisolatie
Verwarming
CV-ketel, Gas

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming
Parkgebied
Verkavelingsvergunning
Ja
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score
A
P-score
A
Jan Joris

Uw expert

Jan Joris

+32 491 344 931

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons zoeken!

Bezoek inplannen? Meer info?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw straat in te vullen
Gelieve uw nummer in te vullen
Gelieve uw bus in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw postcode in te vullen
Gelieve uw plaats in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden