Unieke high-end villa aan het privé-meer Miramar te Mol / Dessel.

EUR 5.500.000

Diepestraat 127, 2400 Mol

Uniek eigendom te koop aan het exclusieve privé-meer Miramar te Mol / Dessel. Wil u ook iedere dag het vakantiegevoel beleven en wonen aan een fantastisch privé meer van 95ha.

Deze nieuwe high-end villa belichaamt ongeëvenaarde luxe, waarbij elk detail doordacht is voor een leven van comfort en absolute verfijning. De riante woonkamer verwelkomt u met open armen, terwijl de keuken, voorzien van een bijkeuken, een culinair paradijs vormt. Met 4 tot 5 weelderige slaapkamers (allen met fantastisch waterzicht en toegang tot terras) en 2 tot 3 badkamers biedt deze villa een oase van rust en privacy.

Stap naar binnen via de idyllische patio met royale inkomhal, vestiaire en gastentoilet. Ontdek meteen het magnifieke uitzicht over het meer, het uitgestrekte overdekte terras en de aansluitende tuinen die een perfecte harmonie vormen met de natuurlijke omgeving. De lichtrijke villa omarmt moderne luxe met een zeer ruime dubbele garage, wasplaats en bergingen, woonkamer met open haard en ruime keuken en ontvangstruimte.

Geniet van de wellness- en fitnessruimte voor het ultieme welzijn. Een mooi overloopzwembad lijkt over te lopen in het meer en nodigt uit tot verfrissing, een aangeklede zitput voor ultimate lounging en een aangebouwde BBQ om uw gasten lekker te verwennen.

De buitendouche, eigen aanlegsteiger met bootlift en automatische afdekking van uw boot maken het plaatje compleet. Handige opbergruimte is voorzien voor alle waterski’s, wakeboards, surfplanken, zeilbootjes en fun tubes.

Het huis is doordrenkt van technologisch vernuft met een geavanceerd domoticasysteem, een beveiligingsalarmsysteem en een uitgebreid geïntegreerd camerasysteem voor uw gemoedsrust. De vloeren zijn uitgevoerd in microtopping/mortex en massieve parket. Het energiezuinige huis beschikt over vloerverwarming EN vloerkoeling aangestuurd door geothermische warmtepompen en pv panelen.

En alsof dat nog niet genoeg is, worden de nieuwe meubels, de automatische gordijnen en het kunstwerk van Isabelle Scheltjens, ter waarde van € 650.000 bij de villa geleverd, waardoor u direct kunt genieten van een stijlvolle en comfortabele leefomgeving. U hoeft enkel nog de vele inbouwkasten te vullen met uw kleding en u kunt onmiddellijk genieten van deze prestigieuze en unieke villa.

Met een indrukwekkende 591m2 aan bewoonbare oppervlakte, biedt deze villa niet alleen een thuis, maar een levensstijl. Ervaar het panoramische uitzicht over het meer en laat u betoveren door de magnifieke zonsondergang. Dit is niet zomaar een woning; het is een meesterwerk van modern wonen, op maat gemaakt voor diegenen die streven naar enkel het allerbeste. Een unieke kans op een eveneens unieke plaats waar zelden iets te koop komt.
Welkom thuis!

Algemeen

Type
Woning
Villa
Prijs
€ 5.500.000
Bouwjaar
2018
Staat
Uitstekend

Terrein

Perceel opp.
1.500,00 m²
Tuin
Ja
Oriëntatie tuin
West

Indeling

Bruto bewoonbare opp.
591,00 m²
Kelder
Ja
Keuken
ja
Slaapkamers
4
Badkamers
3

Comfort

Alarm
Ja
Zwembad
Ja
Parking
1
Garage
Nee

Energie

EPC
49 kWh/m²
E-peil
E28
Beglazing
Dubbele beglazing
Isolatie
Dakisolatie
Verwarming
Airco, Open haard
Zonnepanelen
Ja
Zonneboiler
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Jan Joris

Uw expert

Jan Joris

+32 491 344 931

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons zoeken!

Bezoek inplannen? Meer info?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw straat in te vullen
Gelieve uw nummer in te vullen
Gelieve uw bus in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw postcode in te vullen
Gelieve uw plaats in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden