Ruim ingedeelde villa op een rustig gelegen perceel van 50 are in een residentiële omgeving.

EUR 685.000

In optie

Seringenlaan 17, 2470 Retie

Deze villa is zeer rustig gelegen aan het einde van de residentiële wijk. Doordat de woning achteraan en rechts omgeven is door bos, geniet u hier enorm veel rust. De omgeving is tevens prachtig om te wandelen en te fietsen. Vlotte verbinding naar omliggende gemeenten, E34 en Nederland.

Via de inkomhal, met gastentoilet en vestiaireruimte, komt u in de leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek en een eethoek. De ramen zorgen voor voldoende lichtinval, de parketvloer en de haard zorgen dan weer voor de gezelligheid. Een schuifraam geeft toegang tot de tuinkamer welke een mooi panoramisch zicht biedt op de tuin. Deze tuinkamer is dankzij de verwarming en pelletkachel een volwaardige uitbreiding van de leefruimte, en dit het hele jaar door. De leefkeuken is modern ingericht en voorzien van een koelkast, gasvuur, inductiekookplaat, heteluchtoven, microgolfoven, vaatwasser, spoeltafel, voldoende kastruimte en een ruime eethoek. Dankzij de vele ramen en het glazen dak (met screen), geniet u ook hier veel lichtinval en een mooi zicht op de tuin. Verder bevinden er zich op de gelijkvloers verdieping nog een wasplaats, een hobbykamer (welke perfect dienst kan doen als extra slaapkamer) en een volledig betegelde badkamer met ligbad en dubbele wastafel in meubel met extra kastruimte. De dubbele inpandige garage fungeert tevens als extra opbergruimte.

Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op de 4 slaapkamers. De masterbedroom geeft via een vaste trap nog toegang tot een bovenliggende multifunctionele ruimte. Om te ontspannen is er ook nog een opgietsauna en een inloopdouche.

De tuin is mooi aangelegd en beschikt over een zonneterras en meerdere gezellige hoekjes om te zitten. U geniet hier voldoende privacy en rust alsook een blijvend zicht op het achter- en naastliggende bos. Het perceel is tevens bereikbaar via de achterkant indien gewenst. Er is een ruim (te renoveren) bijgebouw en tuinhuis.

Bent u op zoek naar een ruim ingedeelde woning (321 m²) op een rustige en residentiële locatie in een mooie omgeving? Dan is deze woning ongetwijfeld een bezoek waard!

Algemeen

Type
Woning
Villa
Prijs
€ 685.000
Bouwjaar
1984
Staat
Instapklaar

Terrein

Perceel opp.
4.940,00 m²
Tuin
Ja
Oriëntatie tuin
Oost

Indeling

Bruto bewoonbare opp.
321,00 m²
Kelder
Ja
Keuken
ja
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Toiletten
2

Comfort

Parking
2
Garage
2

Energie

EPC
400 kWh/m²
Beglazing
Dubbele beglazing
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
CV-ketel, Stookolie

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming
Parkgebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score
A
P-score
A
Jan Joris

Uw expert

Jan Joris

+32 491 344 931

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons zoeken!

Bezoek inplannen? Meer info?

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw straat in te vullen
Gelieve uw nummer in te vullen
Gelieve uw bus in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw postcode in te vullen
Gelieve uw plaats in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden